پیام

پیام تبریک معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر روز مقاومت و پیروزی

امید به آینده و جهاد برای رسیدن به موفقیت ها لازمه حرکت و پیشرفت هر جامعه ای می باشد. چنانکه رهبری معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرمودند : «جوانهای عزیز! بچه‌های عزیز من! فردا مال شما است، آینده مالِ شما است؛ شما هستید که باید این تاریخ را با عزّتش محفوظ نگه دارید؛ شما هستید که این بارِ مسئولیّت را بردوش دارید؛ خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه‌] در یک میدانی که از جنگ نظامی سخت‌تر است. البتّه ویرانی‌های جنگ نظامی را ندارد؛ بعکس، آبادانی به دنبال دارد، امّا سختی‌اش بیشتر است.»  لذا یادآوری حماسه آزادسازی خرمشهر به دلیل الگویی از امیدواری و جهاد خالصانه، یکی از نیازمندی های نسل جوان است و این یادآوری ها نوعی فناوری فرهنگی در کمک به ارتقای جامعه ایرانی اسلامی است.