معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات

گرامیداشت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان

۱۸ تیر مقارن با روز درگذشت مهدی آذریزدی نویسنده و بازنویس خوب کشورمان به عنوان روز رسمی ادبیات کودک و نوجوان در کشور اعلام شده است.. مهدی آذریزدی در شهر یزد چشم به جهان گشود و در 18تیرماه سال 1388 در سن 88 سالگی دارفانی را وداع گفت و در حسینه خرمشاه یزد در نزدیکی محل زندگی‌اش به خاک سپرده شد. آذریزدی یکی از پیشگامان و برجسته ترین نویسندگانی است که با بازنویسی متون کهن برای کودکان و نوجوانان در فاصله سال‌های ۱۳۳۶ تا ۱۳۶۹ خورشیدی آثار ماندگاری را به یادگار گذاشت. برای نمونه می‌توان از برخی آثار وی  مانند مجموعه هشت جلدی قصه‌های خوب برای بچه های خوب، قصه‌های تازه از کتاب‌های کهن، گربه ناقلا،گربه تنبل، مثنوی برای بچه‌ها و تصحیح مثنوی مولوی (برای بزرگسالان) نام برد.

روز ملی ادبیات کودک و نوجوان فرصت مناسبی جهت آشنا کردن کودکان با کتاب و بهانه‌ای برای ورود کتاب به زندگانی کودکان است. این فرصت‌ها، بهانه‌ای برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در نسل کودکان و نوجوانان است. انس کودکان با کتاب، تضمینی بر استحکام تربیت و فرهیختگی نسل آینده جامعه می‌باشد. در این مسیر، توجه به ماندگاری تربیت در کودکان و جاودانگی هر آن چه در کودکی در ذهن انسان نقش می‌بندد، بسیار مهم است

آ.