پیام مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع هرمزگان

پیام مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع هرمزگان در سالروز تشکیل بسیج دانشجویی به فرمان امام خمینی ( ره )

خلاصه‌ای از پیام مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع هرمزگان

در سالروز تشکیل بسیج دانشجویی به فرمان امام خمینی ( ره ) :

"بسم الله الرحمن الرحیم"

《صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً :رنگ خدایی را بپذیرید چه رنگی از رنگ خدایی بالاتر است(سوره بقره، آیه ۱۳۸)》

مجتبی زارعی،مسئول بسیج دانشگاه جامع هرمزگان بیان کردند: ● بسیج دانشجویی همواره در راه انقلاب و پیرو محض منویات داهیانه رهبر معظم انقلاب است. بسیجیان در دفاع مقدس، از خاک و ناموس حفاظت کردند، در زمان سیل و بلایای طبیعی به کمک مردم آمدند، در زمان کرونا برای یاری رساندن به مردم از جان و مال کوتاهی نکردند، در زمان فتنه‌ها دوشادوش مردم عزیز و نیرو‌های مسلح پوزه دشمنان را به خاک مالیدند؛ در قضایای مطالبه‌گری و روشنگری بسیج دانشجویی افتخارآفرینی‌ها کرد؛ باید هم ، غرب لیبرال همچین نهادی را تحریم کند.

تیترکلی خبر بصورت فایل pdf در کانال بسیج دانشجویی منتشر می‌شود.

لینک جامع راه های ارتباطی: zil.ink/hu_basij

واحد رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان @basij_hu