دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان با خانواده شهید اسحاق و گنجعلی دارا

دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان با خانواده شهید اسحاق و گنجعلی دارا ۱۴۰۲/۱۰/۱۴

شهید اسحاق دارا بیست و نهم فروردین ۱۳۶۷ اطراف جزیره ابوموسی توسط نیروهاي آمریکایي بر اثر اصابت موشــک به قایق حامل وي غرق شــد و به شــهادت رسید. اثري از پیکرش به دست نیامد. شهید اسحاق دارا بیست و نهم فروردین ۱۳۶۷ اطراف جزیره ابوموسی توسط نیروهاي آمریکایي بر اثر اصابت موشــک به قایق حامل وي غرق شــد و به شــهادت رسید. اثري از پیکرش به دست نیامد. شهید گنجعلی دارا چهاردهم شهریور ۱۳۴۶ در شهرستان بندرعباس به دنیا آمد. پدرش علي، فروشنده بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا دوم راهنمایي درس خواند. به عنوان بسیجي در جبهه حضور یافت. دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ در سیدجابر به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و پس از تفحص، وي را در گلزار شهداي زادگاهش به خاک سپردند.

لینک جامع راه های ارتباطی: zil.ink/hu_basij

واحد رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان