ابلاغ انتصاب جناب آقای دکتر علیرضا یاوری به‌ عنوان مدیر امور برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان، جناب آقای دکتر علیرضا یاوری به سمت مدیر امور برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب گردید.

دکتر ظهیری‌نیا در این حکم آورده است:
ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺗﻌﻬﺪ، ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻭ ﺗﺠﺎﺭﺏ ﺍﺭﺯﻧﺪﻩ ﺟﻨﺎﺑﻌﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﯾﻦ ﺍﺑﻼﻍ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾـﺦ ۱۴۰۳/۷/۱۰ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٢ سال ﺑﻪ ﺳﻤﺖ "مدیر امور برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان" ﻣﻨﺼﻮﺏ ﻣﯽ‌ﺷﻮﯾﺪ. ﺍﻣﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﺍﺗﻜﺎﻝ ﺑﻪ ﺧـﺪﺍﻭﻧﺪ ﺳﺒﺤـﺎﻥ ﻭ ﻫﻤﻔﻜﺮﻱ ﺍﻋﻀﺎﻱ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻫﯿﺄﺕ ﻋﻠﻤﯽ ﺩﺭ ﭘﯿﺸﺒﺮﺩ ﺍﻫﺪﺍﻑ فرهنگی و اجتماعی ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﻭ ﻣﺆﯾﺪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
رئیس دانشگاه هرمزگان، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های جناب آقای دکتر استاد‌هادی قدردانی نمودند.