معاونت دانشجویی

جدول نوع وام، زمانبندی و شرایط اعطای وام های دانشجویان تحت پوشش

جدول نوع وام، زمانبندی وام های ضروری، ودیعه مسکن و مازاد شهریه دانشجویان تحت پوشش در نیمسال دوم1402-1401

تاریخ درخواست وام تحصیلی و شهریه تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ تمدید شده است
سامانه یکپارچه صندوق رفاه از روز یکشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۱۷ تا  روز یکشنبه  ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ برای دانشجویان واجد شرایط متقاضی دریافت وام ضروری و ودیعه مسکن فعال خواهد بود.
برای دریافت وام ودیعه مسکن الصاق تصویر صفحه اول اجاره نامه دارای کد رهگیری در قسمت درخواست وام با حجم کمتر از ۴۰۰ کیلو بایت توسط دانشجو الزامی است.
هنگام درخواست وام ضروری ،الصاق تصویر یک برگ که نشان دهنده وقوع رویداد می باشد توسط دانشجو ضروری است.
پس از ثبت درخواست وام ودیعه مسکن و بارگذاری مدارک ،اصل آن جهت تایید به اداره رفاه تحویل داده  شود.
ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی که بالاتر از ۱۲۰ میلیون تومان وام دریافت خواهند نمود الزامی است .(ضامنین رسمی )
پس از ثبت درخواست وام ضروری و بارگذاری مدارک ،اصل آن جهت تایید به اداره رفاه تحویل داده شود
.