نهاد رهبری

تودیع و تکریم مسئول واحد خواهران نهاد رهبری دانشگاه هرمزگان

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری دانشگاه هرمزگان تودیع و تکریم شد.

طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین و فعالین تشکل‌های دانشجویی دانشگاه، سرکار خانم مریم ریاضی طهرانی، مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هرمزگان، تودیع و از زحمات خالصانه و تلاش‌های مجاهدانه ایشان تکریم و تقدیر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مؤذنی، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه هرمزگان در پیام تقدیری خطاب به سرکار خانم مریم ریاضی طهرانی آورده‌است:

عمر آدمیان سرمایه بی بدیل الهی است که هرگز تکرار نخواهد شد. خداوند را بندگان نیکی هست که این سرمایه را در بهترین شکل آن به کار می‌بندند و از آن سودی ابدی نصیب گوهر جان خویش می‌سازند.

سرکار خانم مریم ریاضی طهرانی

توفیق بیش از سه دهه خدمتگزاری خالصانه به مکتب اهل بیت(علیهم السلام) و آرمان‌های امام راحل و رهبری عزیز، کارنامه پرافتخاری را برای شما رقم زده که خود را موظف به تقدیم بالاترین مراتب قدردانی و تقدیر از آن می‌دانم. قطعاً از این پس نیز منشأ برکات و خدمات ارزشمند در جامعه خواهید بود که از خداوند منان، توفیقات روزافزون شما را در این مسیر خواهانم.

بازدید امروز: 4    بازدید کل: 2049