مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز (پژوهشکده هرمز)

ArEn

برگزاری نخستین نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب مقام زن، منزلت مادر

نخستین نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب مقام زن، منزلت مادر روز یکشنبه مورخ 1402/02/17 در سالن مکران پژوهشکده هرمز برگزار گردید.

نخستین نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب "مقام زن، منزلت مادر" روز یکشنبه مورخ 1402/02/17 در سالن مکران پژوهشکده هرمز برگزار گردید. در ابتدا نشست، سرکار خانم دکتر منصوره شمیلی عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان به بیان مقدمه‌ای در مورد موضوع نشست پرداختند. همچنین جناب آقای دکتر عبدالرزاق رحمانی رئیس پژوهشکده هرمز ، جناب آقای دکتر عباس فضلی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، سرکار خانم دکتر مهرنوش منصوری عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و جناب آقای دکتر اسماعیل زارعی به بیان دیدگاه های خویش پرداختند. در این نشست حجت الاسلام دکتر محمد ذاکری مولف کتاب "مقام زن، منزلت مادر"  اظهار داشتند که این کتاب ثمره سال‌ها مطالعه ایشان بوده و مقام زن به عنوان بخش اول در چهار گفتار درباره منزلت مادر و جایگاه بی بدیل آن و بخش دوم در شش گفتار در منظومه عشق مهربانی مادر به تحریر درآمده است. ایشان ابراز داشتند که از رهنمودهای اساتید در خصوص ساختار و محتوا بهره خواهند برد. ایشان همچنین به ارائه در زمان درست و مناسب این کتاب منطبق با مسائل اجتماعی و شرایط جامعه پرداخته و ابراز داشتند که زن، در قامت مادر در پیدایش و ایجاد رشد و نمو و حفظ و تربیت نسل، نقشی به مراتب مهم تر و مسئولیتی سنگین تر به عهده دارد.