ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه هرمزگان

دکتر ظهیری نیا معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هرمزگان با اعلام خبر آغاز ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه هرمزگان گفت: در سال تحصیلی جاری هزار و ۳۸۴ نفر ورودی جدید در مقطع کارشناسی داریم که از این تعداد ۴۸۸ نفر یعنی حدود ۳۵ درصد آقا و ۸۹۶ نفر خانم هستند و این تعداد تقریباً مشابه سال گذشته است.

ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه هرمزگان

وی تصریح کرد: در مقطع کارشناسی ارشد نیز ۴۵۱ ورودی داریم که از این تعداد ۲۴۳ نفر یعنی ۵۴ درصد آقا و ۲۰۸ نفر خانم هستند. همچنین در مقطع دکتری ۵۵ نفر ورودی جدید داریم که از این تعداد ۲۵ نفر آقا و ۳۰ نفر خانم هستند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هرمزگان بابیان اینکه این دانشگاه ۶ هزار و ۳۵۷ نفر دانشجوی فعال دارد، عنوان کرد: مادر مقطع کارشناسی ۴۶ رشته، در مقطع کارشناسی ارشد ۶۹ رشته و در مقطع دکتری ۳۲ رشته فعال داریم و برای توسعه رشته‌های خود پیگیر حدود ۶۰ رشته جدید در مقاطع مختلف هستیم. به این منظور مقدمات اخذ مجوز را نیز فراهم کردیم تا برای سال تحصیلی آینده این رشته‌ها را فعال کنیم.

ظهیری‌نیا با اشاره به اینکه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه هرمزگان ۲۴۶ نفر بوده و مدرسین مدعو ما نیز تقریباً به همین تعداد هستند، بیان کرد: ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه هرمزگان از ۱۷ مهر آغازشده و تا چهارشنبه، ۲۰ مهر نیز ادامه دارد. دانشجویان یکه موفق به ثبت‌نام در این تاریخ نشدند نیز می‌توانند روز شنبه، ۲۳ مهر به این منظور به دانشگاه مراجعه کنند اما توصیه‌مان این است که دانشجویان ثبت‌نام خود را تا پایان مدت‌زمان اعلام‌شده به انجام برسانند.