اطلاعیه آموزشی

آگهی پذیرش دانشجوی دکتری (Ph.D)بدون آزمون

آگهی پذیرش دانشجوی دکتری  (Ph.D)بدون آزمون  براساس آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های بالاتر- نیمسال اول 403-1402

دانشگاه هرمزگان با استناد به آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شماره 307862/2 مورخ 1401/10/17 از بین دانشجویان و دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی از طریق بررسی و ارزیابی سوابق علمی ، پژوهشی و انجام مصاحبه، در مقطع دکتری رشته های مندرج در جدول زیر دانشجو می پذیرد.

هواشناسی

فيزيك دريا

زیست شناسی دریا- جانوران دریایی

علوم و مهندسی شیلات - تکثیر و پرورش آبزیان

علوم و مهندسی شیلات - صیدو بهره برداری آبزیان

علوم و مهندسی باغبانی- فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی

علوم و مهندسی باغبانی- اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهان باغبانی

مدیریت و کنترل بیابان

مدیریت حوزه های آبخیز

حفاظت آب و خاک

ریاضی محض – آنالیز

ریاضی محض – جبر

علوم زمین- پترولوژی

مهندسی عمران- سازه

مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی

زبان و ادبیات فارسی- محض

مشاوره

برنامه ریزی درسی

الف) شرایط عمومی:

- اعتقاد به اسلام يا يكي از اديان تصريح شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران .

- دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل.

- نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

- ارائه گواهی مبنی براتمام دوره خدمت نظام وظیفه تا 1402/6/31 برای داوطلبان در حال خدمت.

ب) شرایط اختصاصی:

1. متقاضی باید دارای مدرک کارشناسی ارشد روزانه یا نوبت دوم از یکی از دانشگاههای دولتی باشد.

تبصره: دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد که حداکثر تا 31/6/1402 فارغ التحصیل می شوند نیز می توانند با اخذ گواهی معتبر از دانشگاه محل تحصیل و ارسال آن به همراه مدارک مربوطه، از تسهیلات آیین نامه شماره 307862/2 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهره مند گردند.

1-1: داشتن معدل کل 16 در دوره کارشناسی ومعدل کل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد.

1-2: از تاریخ دانش آموختگی متقاضی تا اول مهرماه سال پذیرش در دوره دکتری ، بیش از دو سال نگذشته باشد.

1-3: کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول های ارزشیابی پیوست.

1-4: پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به رشته دوره کارشناسی ارشد بر اساس تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکان پذیر است. مدرک کارشناسی مد نظر در این آیین نامه باید پیش از مدرک کارشناسی ارشد مرتبط اخذ شده باشد.

1-5: دارندگان مدرک حوزوی معادل کارشناسی چنانچه دوره کارشناسی ارشد خود را از طریق آزمون تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش وارد شده اند، با احراز سایر شرایط می توانند متقاضی استفاده از تسهیلات این آیین نامه باشند.

2- پذیرش از طریق این آیین نامه در دوره های روزانه به صورت رایگان انجام می شود.

3- اتباع غیر ایرانی" مقیم ایران" ورودی کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400 و بعد از آن در صورت داشتن شرایط می توانند از تسهیلات این آیین نامه بهره مند شوند.

4- پذیرش دانشجویان نمونه کشوری در هر سال تحصیلی بر اساس مصوبه شورای هدایت و با معرفی حائزین شرایط توسط سازمان سنجش به دانشگاه انجام می شود.

دریافت فایل