پیام تبریک

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در پیامی ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را تبریک گفت.

در متن پیام دکتر کریمی آمده است :

دختر» یعنی عزیز «پدر»، پرورش یافته دست «مادر»، دلسوز و حامی «برادر»، هم‌صحبت و گوش شنوایی برای درد دلهای «خواهر» و بنابراین دختر یعنی «همه خانواده» و حضرت معصومه سلام الله علیها همه اهل بیت سلام الله علیهم است. روز دختر که متبرک به نام بانویی همچون حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها شده است را به همه دانشجویان تبریک عرض می نمایم. یقینا دختران سرافراز ایران عزیز با الگو قرار دادن این بانوی مکرمه بی‌نیاز از همه جلوه های کاذب دنیای غرب خواهند شد و تعالی خواهند یافت. سربلندی و عزت دختران سرزمینم را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.