در راستای توسعه و بلوغ پژوهشکده هرمز صورت پذیرفت

رونمایی از ساختمان بازسازی شده پژوهشکده هرمز

همزمان با توسعه و بلوغ پژوهشکده در سال‌های گذشته، علاوه بر فعالیت جدی در دو حوزه صنعت و توسعه پایدار، پزوهشکده هرمز رفته رفته تبدیل به یکی از مراجع اصلی دانشی در موضوع کاری خود شده‌ است.

به منظور پاسداشت و حفظ کرامت پژوهشگران شاغل در این مرکز، ساختمان پژوهشکده به همت دکتر صادقی رئیس دانشگاه هرمزگان و تلاش های شبانه روزی معاونت طرح و توسعه، امور اداری دانشگاه و ریاست پژوهشکده به صورت کامل مورد بازسازی قرار گرفت و با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه افتتاح شد.

در پایان این مراسم همکارانی که با تلاش خود باعث شدند تا با کمترین هزینه این مهم به انجام برسد با اهدای لوحی مورد تقدیر قرار گرفتند.