پاسداشت فرهنگی

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز بسیج اساتید

بسمه‌تعالی

ملت بزرگ ایران اسلامی آرامش و آسایش امروزی را مدیون ایثار و ازخودگذشتگی بسیجیانی هستند که مفسر واقعی واژه ایثار بوده و با الهام از مکتب عاشورایی حضرت ابا عبدا... الحسین (ع)، عزت و آزادگی و شرف انسانی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند تا این چنین در محضر خداوند متعال،امام (ره) و مردم ولایت مدار ایران اسلامی سربلند و شایسته تحسین بسیار باشند.
بی‌شک توسعه توأمان دانش، اخلاق و فرهنگ در کنار هم باعث تبلور و پویایی جامعه اسلامی است که این هدف والا، همواره به‌عنوان یکی از رسالت‌های جامعه بسیج اساتید، مدنظر بوده و هست و امید است در خانواده بسیج اساتید دانشگاه هرمزگان بتوانیم در عالی‌ترین مرتبه، به این مهم دست‌ یابیم.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید والامقام و مبارز دکتر مصطفی چمران که نامش به برکت اقدامات ارزنده و شخصیت والایش برای همیشه در زمره پیشگامان مقاومت و در پهنای جغرافیای ایستادگی ماندنی شده است، روز بسیج اساتید را به‌تمامی اساتید شریف بسیجی که در ارتقای فرهنگ بسیج و پیوند آن بادانش و اندیشه گام نهاده‌اند، تبریک می‌گویم.

محمد صادقی
رئیس دانشگاه هرمزگان