به مناسبت گرامی داشت سالروز شهادت شهید چمران و روز ملی بسیج اساتید

برگزاری دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه هرمزگان

به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه هرمزگان و با توجه به اهمیت نقش دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال، دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه با محوریت «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی» 31 خرداد و یکم تیرماه 1402 با حضور قریب به 50 نفر از اساتید گروه‌های علمی مختلف این دانشگاه برگزار گردید.

نقش علوم اسلامی در اقتصاد، سیاست‌گذاری مهار تورم و رشد تولید در اقتصاد مقاومتی، نقش فرهنگ دینی در کارآفرینی و تولید و بررسی عملکرد دولت‌ها در مواجهه با معضلات کلان اقتصادی از مورد بحث در این دوره بود. اساتید حاضر نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌ها و ارائه راهکارهای تخصصی حول این موضوعات پرداختند.

بهره مندی از ظرفیت اعضای هیات علمی و اساتید مجرب دانشگاه هرمزگان از نکات قابل توجه و مثبت مدرسین این دوره به شمار می‌رفت.