معاونت پژوهشی

تشکیل پنجمین جلسه شورای نشر دانشگاه هرمزگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان، پنجمین جلسه شورای نشر دانشگاه هرمزگان در محل سالن اجتماعات حوزه معاونت پژوهش و فناوری، در راستای گسترش اهداف و برنامه‌های مرکز نشر دانشگاه با حضور کلیه اعضای شورای نشر برگزار شد.

دکتر احمد باران زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان با اشاره به اهداف تشکیل این شورا بیان داشت: توسعه، تقویت و هدایت طرح‌های پژوهشی مصوب با اولویت پژوهش‌های کاربردی هدفمند و مبتنی بر سند چشم‌انداز برنامه‌های توسعه کشور و نقشه جامعه علمی کشور از برنامه‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه است.

مجید میرزاده، مدیر مرکز نشر دانشگاه نیز به بیان برنامه‌های آتی این مرکز پرداختند.

در ادامه هر یک از اعضای شورا، نظرات و پیشنهاد‌هایی جهت بهبود و پیشبرد اهداف و برنامه‌های چاپ و نشر کتب و آثار علمی و تدوین آیین‌نامه مرکز نشر ارائه نمودند.

شایان‌ذکر است اين مركز تاكنون بيش از ۳۲۰ عنوان كتاب در زمينه‌هاي فني- مهندسي، علوم پايه، مديريت، كشاورزي، به چاپ رسانده است و يكي از بيست ناشر برتر دانشگاه‌های کشور و ناشر برگزيده كشور در سال 1377 در بین مراکز نشر دانشگاهی بوده است.

بازدید امروز: 2    بازدید کل: 1904