بازدید علمی دانشجویان شیمی دانشگاه هرمزگان از پالایشگاه گاز سرخون و قشم

به منظور پیشرفت و بهبود سطح علمی دانشجویان و آشنایی آنها با فعالیت مناطق عملیاتی تعداد 23 نفر از دانشجویان رشته شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه هرمزگان، از پالایشگاه گاز سرخون و قشم بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید علمی که جناب آقای مهندس کیومرث طاهری و سرکار خانم دکتر ثمری دانشجویان را همراهی می کردند در راستای سرفصل درسی ابلاغی از سوی وزارت عتف برای درس شیمی و فناوری های نفت و گاز صورت پذیرفت.

در این برنامه بازدید دانشجویان از بخش های مختلف پالایشگاه نظیر اتاق آموزش های بصری، اتاق کنترل، آزمایشگاه کنترل کیفیت و سایت اصلی تاسیسات بازدید نمودند و کارشناسان پالایشگاه کلیه توضیحات مربوط به فرآیندهای پالایش گاز را به دانشجویان ارائه نمودند.