به همت نهاد ترویجی فناوری نانو و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان

برگزاری اختتامیه نمایشگاه هرمزگانانو در دانشگاه هرمزگان

نهاد ترویجی فناوری نانو در دانشگاه هرمزگان، به عنوان تنها نهاد ترویجی نانو در استان هرمزگان با هدف توسعه فزاینده فناوری نانو، نمایشگاهی با عنوان "هرمزگانانو" را در قلب تپنده صنعت ایران، برگزار نمود و مراسم اختتامیه این رویداد با حضور دکتر محمد باقر مطلق رئیس گروه ترویج و فرهنگ سازی ستاد نانو، دکتر ظهیری نیا رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین و دانشجویان در دانشگاه هرمزگان برگزار گردید  .

قابل ذکر است محورهای نمایشگاه به شرح زیر می باشد.

1. مفاهیم پایه نانو: اشنایی جامع با اصول و مبانی فناوری نانو.
  2.  ساخت، سنتز و آنالیز نانو ذرات: مبانی آشنایی با تکنیک‌ها و فرآیندهای ساخت و تجزیه و تحلیل نانوذرات.
  3.  کاربردهای فناوری نانو در رشته‌های مختلف: ارتقاء فرصت‌های نوین در علوم و صنایع با بهره‌گیری از فناوری نانو.
  4.  مسابقه ملی و ستاد توسعه فناوری نانو: فرصت شرکت در مسابقات ملی نانو، بهره مندی از امتیازات مسابقه و ستاد توسعه فناوری نانو
  5.  بخش دانش‌آموزی نانو: فعالیت هیجان‌انگیز دانش‌آموزان در دنیای پویای نانو. به همراه مسابقه بزرگ ایده شو و کارگاه‌های آموزشی