در نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه در دانشگاه هرمزگان

نماینده ولی فقیه در هرمزگان : فرهنگسازی اقتصاد دریا ضروری است

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در آیین برگزاری کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا محور گفت: برگزاری این اجلاس برای فرهنگسازی اقتصاد دریا ضروری بود. این گردهمایی ‌می‌تواند طلیعه‌ای برای تغییر نگاه به اقتصاد دریا باشد.

حجت الاسلام محمد عبادی زاده با بیان اینکه کشور ما علی‌رغم ظرفیت‌های موجود سهم چندانی در اقتصاد دریا محور نداشته است، افزود: این رقم نزدیک به ۲ و نیم درصد است که مناسب نیست.

امام جمعه بندرعباس گفت: در مسئله اقتصاد دریا باید نگاه مسئولین و مردم نسبت به دریا تغییر کند. تغییر نوع نگاه مردم و مسئولین گام اول در مسیر سوق به سمت اقتصاد متکی بر دریا است.

وی اظهار کرد: در حوزه اقتصاد دریا مسئولین ما هیچ گاه ایران را یک کشور دریایی تلقی نکردند. نوع فعالیت‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان بر محور غیر ساحل بوده است.

حجت الاسلام عبادی زاده گفت: باید سهم جامعه محلی در اقتصاد دریا را در نظر بگیریم. این سهم و نقش می‌تواند سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های کوچک یا سایر ظرفیت‌های اقتصادی موجود باشد.

وی در پایان افزود: اهمیت دریا در تمدن نوین اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد.