در نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه در دانشگاه هرمزگان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور اقتصادی رهبرمعظم انقلاب : ایجاد صندوق ویژه‌ای برای توسعه اقتصاد دریامحور ضروری است.

علی آقا محمدی در حاشیه برگزاری کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه افزود: صندوق توسعه ملی باید برای توسعه اقتصاد دریا محور، صندوق ویژه‌ای را مامور همکاری درطرح‌های اقتصادی کند.
علی آقا محمدی گفت: برای ایجاد یک برنامه اجرایی و عملیاتی نرخ رشد منطقه‌ای مطابق سیاست‌های تعیین شده در مدت۱۰ سال باید به بیش از دو برابر برسد.
وی افزود: برای رسیدن به این نرخ رشد، نیازمند همکاری با کشور‌های منطقه، در درجه اول شورای همکاری خلیج فارس و در درجه دوم سایر کشور‌های دریایی هستیم.
مشاور اقتصادی رهبرمعظم انقلاب گفت: نشست با سرمایه‌گذاران داخلی باید تسریع شود تا زمینه‌های ورود سرمایه‌گذاران فراهم شود.
آقا محمدی با اشاره به اینکه مالکیت زمین در دست دولت استف افزود: اکنون دستگاه‌های دولتی با گران کردن طرح‌ها کار خطرناکی انجام می‌دهند، زیرا زمین باید در تملک افرادی باشد که فعالیت می‌کنند.
مشاور اقتصادی رهبرمعظم انقلاب افزود: بیمه مرکزی ایران باید با ایجاد صندوق در صورت خسارت، ضمانتی برای آن داشته باشد.
آقا محمدی گفت: ستاد نماز جمعه با استفاده از ظرفیت‌های جامعه محلی و با پشتیبانی دستگاه‌های دولتی، مردم محلی را در گروه‌های مختلف اقتصادی به‌کارگیری کند.